Hubungi Saya






Perkara*


*wajib diisi

4 Responses to "Hubungi Saya"

  1. assalam, en. lan
    sy berminat berkaitan dgn cari wang melalui adsence,baru2x ni sy ada akaun adsence tp diblock, bagaimana sy nak dapatkan balik akaun adsence sy dan bolehkah sy nk dapatkan bimbingan dr en. agar akauan adsence yang sy buat mendapat byrn...sungguh kecewa bila apa yg sy buat xdpt dpt byaran..hu2x...sekian,tq

    BalasPadam
  2. waalaikumusalam island dreams,

    1. klu kena ban memang payah sket nak dapat balik, Cara terbaik boleh email pada google adsense. Tanya kenapa kena ban.

    2. Bimbingan yang macam mana yer.. banyak forum dan blog yang cerita pasal google adsense ni. Kalau nak ebook pun ada.

    3. Kena banyak sabar dengan Google Adsense ni.

    BalasPadam
  3. Salam tuan nak tanya. Saya baru sebulan buat youtube dan dah ada 1300 subcriber dan 250 dollar. Lepas tu kene suspended terminate. Kene remove terus akaun youtube. Duit dalam youtube akan hilang tak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suspended rasanya. Cuba try buat rayuan dekat Google.

      Padam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar