-->
13 May tanggal bersejarah buat diri ku...bergelar tunangan orang memang mudah untuk disebut tetapi bagi diri ku, itu merupakan satu petanda yang aku harus menetap kan matlamat iaitu alam perkahwinan..

___// wallankaporulezzzz!!

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

1 Response to " "

  1. Acchewarrahh..dah maju lah ko. hehehe. Nak kawin dah yer.

    Mungkin kene kumpul duit lebih sket utk kenduri nanti.. Almaklumlah minyak dah naik, tarif letrik dah naik, harga barang pun confem akan naik punya.

    Ko ada jual device utk kurangkan bil letrik tak? Aku ade pernah dgr dulu tp tak tahu pulak nak kene contact siapa

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar