Air Mata Razak : Dibebas dengan jaminan bon RM 1 JutaApa yang menarik ialah pada 8 Nov, laporan kesihatan oleh Pakar Perubatan Kecemasan dan Trauma HKL, Dr Noor Azleen Ayob menyatakan Abdul Razak tidak mengalami tanda serangan jantung dan keadaannya normal walaupun mengadu sakit dada dan suakr bernafas. Namum 3 hari kemudian, Pakar Perundingan Kanan Pulmonari dan Penjagaan Kritikal HKL, Datuk S Jeyaindran manyatakan Abdul Razak tidak begitu sihat untuk dikeluarkan dari hospital dan perlu dirujuk semula .

Memang tidak dapt dinafikan terdapat banyak version cerita mengenai kes ini. Aku pun ham[ir tertipu dengan model korea yang dikatakan adalah Altantuya. Namun mari kita sama-sama tunggu apa kesudahannya..


Pertuduhan :
Bersubahat dengan Cif Inspektor Azilah Haddri, 30 dan Konstabel Sirul Azhar Umar, 35 membunuh Altantuya Shaariibuu, 28. Didakwa mengikut Seksyen 109 Kanun Keseksaan dan dibaca bersama Seksyen 302 akta sama, melakukan kesalahan itu di Tingkat 10 , bangunan Getah Asli , No 148 Jalan Ampang, Kuala Lumpur, antara jam 9.45 pagi hingga 11.05 pagi, 18 Oktober lalu. Sabit kesalahan boleh dihukum mandatori.,

Catat Ulasan

0 Ulasan