-->

Please update your blog….




Selepas saja world cup, aku terus menyepikan diri dlm arena blog. Dulu kemain lagi asal Italy lawan saja sibuk buat review, lepas Italy menang saja terus malas takder mood dah nak berblog…..

Selepas aku baca balik forum2 kat internet ni , terus datang keinsafan. Ada baik aku start balik bagi blog2 aku ni bagi bernafas semula. Actually, a lot of things has been happening. Kini aku telah pun bergelar suami org bernikah pada 4 nov lepas. Selepas tu aku and isteri pindah ker kajang Prima buat sementara waktu. Kenduri plak bulan Dec 25 haribulan. Nikah gantung dulu pasal aku buat sekali dengan adik aku. Orang-orang tua tak bagi nikah seklai adik beradik ni. Entah lah, tak ikut kang , Diaorang lah yang akan nak uruskan kahwin aku nanti so ikut jer lah. Bukan apa aku pun lagi suka. Senang setel awal, banyak buleh di setelkan awal-awal. Seronok jadik suami org nih, Walaupun tangung jawab dah besar tapi keberkjatgan tu ada.

Aleeya namanya. Mungkin dah jodoh. 2 tahun yang lalu,


Oklah sampai sini dulu bini dah panggil lah heheheh

Lankapo.com

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "Please update your blog…."

Catat Ulasan

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar