-->

Transfomers di IOI Puchong

Kenangan semasa kanak-kanak membuatkan aku teruja untuk menonton wayang semula setelah meniggalkana wayang sejurus sahaja lepas kawin. Bukan takder masa, tapi lebih berminat untuk lepak sahaja di rumah heheh. Itu yg badan naik tuh. Sebelum ini rajin aku ker Jusco Bukit Raja Klang bersama isteri unutk menonton wayang. Boleh dikatakan tiap2 minggulah tengok wayang.



Tapi, Transformer punya penangan hhehehe sanggup aku beli mlm tadi. Cadangnya nak tgk midninght di IOI Puchong, tapi tinggal barisan depan jerk, malas lah.. sakit tengkuk jerk kang. So aku pun beli lah unuk mlm besoknya jam 9 mlm . itu pun barisan tiga depan jadik lah, janji dpt tgk.



Saper buleh lupa Optimus Prime menentang Decepticon yang diketuai oleh Megatron. Even movie kartun dia dulu pun aku ingat lagik heheheeh
Actually Transformers ni banyak version jepun punya version dan mcm2 lagik,, tapi yang gunakan 3d and latest ialah transformers beast dimana optomus prime ialah seekor gorilla dan megatron ialah supercomputer yang control semua robot di cybertron. Memang menarik dan puas hati….
Tak sabar rasanya nak tgk movie dia. ..Wait for my review ok guys…

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "Transfomers di IOI Puchong"

Catat Ulasan

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar