-->

Bundle Tangkak

Sabtu lepas aku balik Tangkak, my kampung. Cadangnya nak tolong parents aku pindah rumah, tapi tak jadi.

Cerita pasal bundle ni, aku teringat kalau dekat Shah alam, tempat yang paling famous of course Stadium Shah alam. Atau ada orang panggil Car Boot Sale. Tiap ahad sekali sekala mesti naik motor cari seluar secondhand, buku agama ker, buku terpakai dan macam-macam lagik. Orang buat magik pun ada, diaorang jual ubat. So nak tarik orang ramai, magik mesti ada.

Anyway, bundle kat Tangkak bukan nya ada jual menda lain pun,tapi seperti harga kainnya yang murah. Bundle di Tangkak lebih murah dan berkualiti. Harga seluar biasa kalau kat KL ada lah dlm 26 kat Tangkak baru belas2 jerk.Baju and jacket pun murah.

So, klu blik mesti shopping beli kat Bundle Tangkak,apa lagi Jom ke Tangkak...

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

1 Response to "Bundle Tangkak"

  1. Saya ade jual seluar levis slimfit harga lelong boleh wasap saya zul 012-9723692

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar