-->

Colgate beracun

Ini sumber aku dapat dari email, seram jugak baca


This follows nationwide warnings that instead of containing fluoride, the counterfeit toothpaste contains diethylene glycol, a poisonous chemical used in antifreeze and as a solvent. "Diethelyne gylcol is a central nervous system depressant. It's a toxin that can be bad for liver or kidneys," Madigan said. Diethylene glycol can even lead to death.
Dia cakap yang dibuat dari Afrika Selatan dan China adalah beracun Yang dibuat di UK , Mexico and US adalah original. Mmm kurnag arif pulak aku, apakah motif sebenar diaorang nih. Tapi as a precaution baik check kat colgate korang, made in mana?

Tapi yang aku faham, colgate diaorg nih colgate pirate dalam bahasa mudah lah.So, camner denagn colgate kita dai malaysia, adakah selamat ? kita tunggu jawapan dari mereka.

Almaklumlah colgate ni memang dah sebati dengan bilik air di Malaysia, tak sah kalau tak ader Colgate kan. So apa lagi, tepuk dada tanyalah iman

sumber :

Poisonous Toothpaste Discovered In Chicago Stores

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "Colgate beracun"

Catat Ulasan

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar