-->

semasa darjah tiga

masa ni aku darjah tiga(tiga biru) di sekolah kerajaan kem oya sarawak. aku jadik ketua darjah hehe. Dapat tak cam aku ? aku yang kat tengah-tengah tu pakai kopiah. Comel tak ?

Masa ni bergambar dengan cikgu BM, cikgu Taufik. Ayah aku berkhidmat sebagai tentera di kem oya sibu serawak. Keliling hutan, dan ada tentera yang kawal.

Te

ngok balik gamba ni mengemballikan kenangan-kenangan silam.Kat sini ada berbilang kaum, since ayah aku di unit 1 renjer, so ada iban, melanau,melayu serawak dan singh.

saya ada seorang kawan namanya ali, dai jugak berkawan namanya muthu, kami berkawan baik bla bla bla

ye ye ye tiga sekawan.....(teringat lagu lama)

3BIRU

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

3 Responses to "semasa darjah tiga"

  1. bro kawan pn pernah sekolah kat situ tahun 1987...ms tue ayahda kawan 2rejimen renjer...

    BalasPadam
  2. bro kawan pn pernah sekolah kat situ tahun 1987...ms tue ayahda kawan 2rejimen renjer...

    BalasPadam
  3. ye ker bro, nama apa? tunjuk la pic

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar