-->

X-Shahian Futsal Tournament 2007

EVENT: X-Shahian Futsal Tournament 2007
DATE : 15 Dec 2007 (Saturday)
VENUE: Sports Planet Ampang
TIME: 8.00 am - 3.00pm
COURT : 6,7 and 8.

Pokcik dah lama rest main futsal ni, dah member2 ajak, terpaksa lah mengagahkan diri walaupun isteri masih berpantang heeh. Letak kat umah akak ipar dengan baby, pagi2 sabtu ake bergerak ke Ampang.




Seronokk berjumpa kawan-kawan lama semasa sekolah dulu. Hajatnya nak menyokong jerk, and prepare kalau tak cukup ornag. tengok-tengok rmaai pulak yang datang tak seperti tahun lepas, last-last nak bagi semua puas hati, buat lah dua team.

Chelsea 96 FC and Lankapo FC ,
Aku rasa mesti korang dah bleh agak mana team power kan ? hehe

Lankapo FC terkandas di second round, tapi Chelsea 96 Juara hehe. Puas hati den..menyokong bagai nak rak :)

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "X-Shahian Futsal Tournament 2007"

Catat Ulasan

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar