-->

BIla Damia Batuk


Cian anak papa, dah nak seminggu dah batuknya. Batuk makin teruk bila nangis, akan ter koh koh lah dia, pastu menangis lagi kuat. Klinik dah pergi, doktor cakap batuk biasa. Ubat dah bagi, tapi macam tu jugak.Damia kena batuk ni masa balik tido di kampung opahnya di Kampar. Tido dalam bilik aircond, besok paginya teruk start batuk. Sekarang ni plak wife tersayang plak kena flu. Kurang rehat aku rasa. Malam tido tak cukup, pastu kena bangun awal pagi nak punch card pukul 30 pagi. Aku lah yang jaga kedua-dua insan tersayang ni. Ada sekali sebelah tangan buai damia, sebelah lai urut bahu isteri. Perh terasa bapa and hubby mithali hehe.Opahnya cakap takder apa, biasalah budak batuk, katanya lagi. Mmm aku mana lah biasa.Bila tengok dai batuk kesian sangat aku tengok. Tapi kalau tak baik jugak ni kena lah jugak bawak jumpa pakar
Posted by Picasa

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

1 Response to "BIla Damia Batuk"

  1. pakar kata batuk kena ekon jer,
    alhamdulilah dah ilang hehe
    skrg mommy dia yg batuk teruk okayy tapi bukan sebab ekon sbb virus batokkkkkkk arghhh tensyennnnnnnn

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar