-->

Pedang Setiawan the movie kembali

U2507P28T3D1960135F326DT20080325112235

Nantikan kemunculannya tahun hadapan

Angin tak dapat di lihat ,Awan tak dapat di halang, Apabila awan dan angin bergabung, naga akan terdampar di lautan...

U2507P28T3D1960134F326DT20080325112233

Komik kegemaran masa sekolah dulu, tak pernah miss sehingalah dia dah start mengarut and lukisan tak lawa. Di awal kemunculannya, aku begitu tertarik dengan falsafah komik pedang setiawan ni, banyak pepatah2 cina yang aku hafal hehehe. Karya Ma Weng Seng, pelukis komik terkenal Hong Kong.

Aku sanggup pergi KL beli poster dia, sampai sekarng poster Tanpa Nama masih aku simpan...

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

2 Responses to "Pedang Setiawan the movie kembali"

  1. hehehe..aku pun suka
    dulu selalu curi curi baca sape punya ntah

    BalasPadam
  2. haha semua budak gila komik masa tuh
    sanggup bergaduh pun ada macam2

    terkenang masa sekolah dulu

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar