-->

My Damia First Move



Damia yang tak beberapa nak gerak hehe

Sorry lah gambar tak berapa nak clear pasal upload kat Youtube..quality ada kurang sket
namun Damia tetap berusaha bersungguh untuk bergerak hehe. Umur dah nak masuk 6 bulan esok , 9 May 2008. Berat 6 kg panjang plak 64 cm (tadi baru pg check up)

lepas ni Damia kena bagi makanan pelengkap plak, sblm ni mummy bg nestum beras jerk campur dgn susu pasni nurse suruh makan bubur dgn sayur plak

semoga damia membesar dgn sihat yerkk. Tempoh percubaan selama 6 bulan telah di harungi,masa mula2 dulu macam tak yakin jugak , tapi dengan tunjuk ajar mak, akak2 ipar, it is not that hard cheew ahh

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

6 Responses to "My Damia First Move"

  1. berat ikut umur cam khayra gak 6 bln 6kg 7 bln 7kg.

    BalasPadam
  2. hehe nasib baik ada geng,
    sepupu damia yang lain berat smeua melampau hehe ada yang belum 6 bulan dah 8 kg heheh.

    Tapi betullah baby girl ni naik berat tak macam baby boy

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama6:15 PTG

    Kisses for you Damia..so cute and what an exciting move Azlan huh?

    BalasPadam
  4. yea...ade peningkatan...teruskan..!!!

    BalasPadam
  5. joy,
    hehe she is tired I think, but still force her to hehe

    imz,
    pani klu dah laju akan di pos kan ok
    tunggu hehe

    lankapo

    BalasPadam
  6. Tanpa Nama4:32 PTG

    alhamdulillah..syukurlah

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar