-->

Ro LAN dO




hehe jangan marah, ni gambar ronaldo yang telah aku superimposed masa student ITM dulu. Aku dulu mana belajar Photoshop ke HTML ke aku amik Engine dulu. So ini ada lah sekadar hobi gila aku, pasal aku boring.Sanggup print buku tentang nak buat website dan baca masa kelas business hehe. Dari situ lah aku belajar flash,animation,javascript dan dreamweaver.

Sekarang semua dah senang. Ada wordpress dan blogspot. Semua dah ready made je. Senang lah korang hehe.Aku pun dah malas nak belajar menda baru. Dulu rajin baca pasal Joomla la.PHPBB la. Sekarang ni bila tahu buleh buat duit dengan blog baik aku tumpukan sahaja blog Show me the money aku ni hehe.

Sebenarnya bila dah ada pc dan internet, macam-macam buleh belajar. Taip jer kat google, apa yang korang nak. Yang tak elok pun banyak hehe. Macam-macam forum ada buleh tengok. Buleh post soklan kalau tak faham. Maybe we should appreciate more internet ni. Nak dapatkan berita yang sahih pun dari internet. Kalau setakat tv3 dengan akhbar ni toksah lah percaya bulat-bulat. Mesti ada autanya hehe.

Selamat berhujung minggu kawan-kawan

lankapo
Zemanta Pixie

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "Ro LAN dO"

Catat Komen

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar