-->

Lankapo in action from behind





Pandangan dari belakang, lankapo beraksi paintball semasa di eco dusun resort. HAHAHA teka mana satu aku, yang ada tuala di leher berbaju merah hehe, ganas kan.

First time aku main paintball, memang best. Sedap tul tembak orang jahat. Ada juga yang membuat aksi rambo hehe. Syok oo

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

4 Responses to "Lankapo in action from behind"

  1. semuanya cutting boleh tahan laaa... HAHAHAA

    BalasPadam
  2. wei lama tak update blog

    BalasPadam
  3. sape? ko ker aku? hahahaha
    aku addicted pada site baru lah. Goodreads. hehehe. try ahh pahtu ko add aku

    BalasPadam
  4. aku aktif kat blog buat duit aku hehe kat blog.lankapo.com

    ko yang mana satu ? ohpocet ke?

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar