-->

Future MALAYSIAN Ping Pong Player

Awas yerr Damia nak top spin nih hehe

Kata orang melentur buluh biar dari rebung :)

Kemana lagi tumpahnya kuah kalau tak ke nasi. Aku memang minat main ping pong dari kecik. Dari bat ping pong buruk dan meja makan rumah aku bermula sampai lah aku mewakili University tempat aku belajar dulu. Banyak kenangan manis, yang paling best menang Inter Kolej mengalahkan wakil ITM induk perghhh macam menang World Cup je rasa.

Bukan apa, sebab pasukan Ping Pong dari kolej aku je yang Johan, yang lain bungkus hehe.Aku plak memang aktif, cari player, buat tournament,jadi kapten sampai hampir skip test hehe

Al kisahnya, masa Damia dalam perut ingat kan baby boy, tak sabar nak bawak main Futsal hehe. Bila Damia dah lahir terpaksa tukar plan B hehe




Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

2 Responses to "Future MALAYSIAN Ping Pong Player"

  1. banyak betui la blog ko... ni anak ko yg keberapa? comel!

    BalasPadam
  2. haha tu lah aku tengah pening nak manage ni..

    ni lah satu anak aku hehe

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar