KekasihKu Seru....Serammm


Salam semua..
Jari aku terasa gatal untuk share pasal Kekasihku Seru nihh. Memang suspen dan misteri.Seram pun buleh tahan pasal cerita dia suka flash2 camtu je hantu-hantu dia. Aku memang respek lah cerita dia, tak macam drama seram yang lain etc Susuk dan Saka.

Ramai jugak yang aku tanya takut nak tengok cerita ni hehe. Aku mula-mula tuh malas nak layan pasal aku ingat cerita dia macam Saka jer, tapi bila ada misteri yang ingin di rungkai kan plus jalan cerita yang menarik rasa seram dah tak der dah hahah (aik tadi kata lain)

Aku memang tak suka sangat citer2 hantu ni, wife aku jek yang layan. Tapi Kekasihku seru ni memang best, dia punya pencahayaan pun tak macam drama. Nampak macam movie je.

Malas lah nak cakap lebih2 lah, yang penting korang layannnn..zassss!!!







Kekasihku Seru is the latest horror drama series that is now showing at TV3 Malaysia. This drama is about Marisa (Emelda Rosmila) a science's graduate dan wish to further her study in medical. The mystery begins when Marisa knew that she is an adopted child, the she try to find her real family where she was broughto world of mistuque and horror.

She met Mas Suri (by Umi Aida) , Mas Ayu (Kuza) and Mas Lela (Rose Iskandar) and she thought that one of them is her real mother. Her duty at the house is to take care of Mas Ayu (which is sick), while Mas Suri is trying to protect Mas Ayu from Waris (Hairi Othman)

Emelda Rosmila memainkan peranan sebagai Marisa merupakan graduan dalam bidang sains dan ingin melanjutkan pelajaran dalam bidang kedoktoran. Misteri bermula setelah Marisa mengetahui bahawa beliau adalah seorang anak angkat, keinginan untuk mengenali keluarga asal membawa Marisa ke alam penuh mistik dan pelik.

Will Marisa find her real mother? Watch this Kekasihku Seru drama series, every Thursday, 9.30 pm at TV3 Malaysia

Catat Komen

10 Ulasan

Faizah Roslaini berkata…
Memang seram tapi best siutt.. Kat umah aku tak brani nak tengok. Lagipun anak2 aku kecik lagi. Tak sessuayy kalau diorang tertengok. So aku tengok kat opis aje. online. itu pun dah tertutup-tutup muka. hahahah
lankapo berkata…
hahaha...aku biasa tengok dengan bini aku, kalau sorang tak berani jugak kut..

seram sehh tetiba jerkk ko di terperanjat kan ...
Awanama berkata…
seram kerr.... nanti siang2 aku tgk la...
cheryna zamrinor berkata…
ramai org kate best...maybe best kot...ape2 pon tak layan aaa cite hantu...sbb aku pon hantu gak:D

p/s: jgn la jeles ngan liverpool:P
Twiggy berkata…
tagged you!!

btw, lankapo, asal everytime I open your blog, asyik dapat error message jek. pastu terus takleh display webpage...
lankapo berkata…
@papabear - apa barang tgk siang-siang hehehe

@sha - lah yer kerr patut lah bila masuk blog ko macam seram jer hahah

@twiggy - ai tua2 pun kena tag ke haha.error msg? u pakai IE ke firefox ? IE mmg ada problem skit, Firefox ok je.

takper lain kali u masuk bg salam dulu ok hehe
Redbloodsnow berkata…
citer neh mmg bez gilerr
falling in love dah ngan citer neh
x mcm citer susuk, anak pontianak bagai tuh..this one is the best!!!

10 out of 10 zie ratekan 4 diz drama :P
lankapo berkata…
@salji darah merah,

hehe best layan malam tadi ..makin menyeram kan..

saka lagi lah hantu tah apa2
Awanama berkata…
huhu gua ingat lelaki xlayan cite2 seram nie... budak2 umah asal mlm jumaat jerk.. 930 dah duk depan tv...mmg menarik jln cite n cinemagrapic dia.. cite2 khabir bahtia dgn mira mustapa mmg cam gitue ada style.. versioncite CINTA dah tgk kan.. so version cite seram kasih kuseru lask..tp kalu difilem kan mesti boxoffice..

tp kekasih ku seru nie.. mmg ditunggu ler..heheh sampai org bukak pintu rumah pun berdebar,,hehehheeh LAN kou jgn bubuh nama anak kou nanti WARIS erk..heheheh
lankapo berkata…
ano,
awat hang ni letak lah nama, nama sedap2 mak bg,,,segan ke hehe

ngeri sehh si waris tuh masa lawan dengan mas ayu n fren.