-->

Layan TAG : 7 perkara pelik tentang diri anda

LONDON - OCTOBER 20:  (UK TABLOID NEWSPAPERS O...Image by Getty Images via Daylife Seorang kawan dari alam maya ini telah meng TAG saya,Twiggy namanya.

The rules:
Link to your tagger and post these rules on your blog.
Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.
.....................................................................................

Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.

1. Aku pernah jual kerepek ubi pedas masa sekolah rendah di JB dulu. Then aku jual dalam kem askar ..kerepekk kerepekkkk!! :)

2. Aku suka main game PS2 winning Eleven, bila balik kampung mesti layan denagn adik beradik lain.

3. Aku sulung dari 8 lelaki dan 1 perempuan.

4. Aku suka beli baju and seluar bundle di Tangkak Johor. Selalu beli dekat Bus Stand Tangkak. Di jamin murah :)

5. Aku suka makan petai, jangkit dari family belah wife aku. Selalu beli di Bidor, murah-murah petainya

6. Criminal Minds dan Prison Break menjadi drama bersiri kegemaran..

7. Makanan kegemaran : Mee bandung Muar

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

9 Responses to "Layan TAG : 7 perkara pelik tentang diri anda"

  1. yeslaaaaa...!!! pemakan petai berjaye ke.
    aku pon..siap buat posting khas petai dlm blog tuh:D

    BalasPadam
  2. Terpaksa minat makan oleh orang rumah hhehe. Dulu ayahnda je yang kaut makan,skrang ni I pun dah join sekaki hehe

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama11:28 PG

    Mee bandung muar... aku juga sukaaa!

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama2:02 PTG

    hehe yang orginal di depan Sekolah Sains Muar. taukeh dia dah meninggal dah.

    Rahsia kesedapan mee bandung ialah pada rencah udang yaaa

    BalasPadam
  5. Petai boleh menyembuhkan UTI atau jangkitan pada salur kencing. Kalau ada yang kencing tak lawas, petai semestinya membantu.

    BalasPadam
  6. kerepek ubi pedas yek...perhhhh!!!
    my all time favorites tuh..huhu

    BalasPadam
  7. @ ct - ya ker..tapi setahu aku mmg banyak khasiatnya.

    @ merah daran salji- i bleh makan pek yg besar tu sorg2, plus mak i yg buat la. Memang pedas berapii

    BalasPadam
  8. Zee pun layan prison break and criminal minds..
    best! :)

    BalasPadam
  9. @zee - wah sama lah kita..tengah tunggu Prison Break 4, aksi yang mendebarkan..Sarah masti hidup lagi hehe

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar