-->

Makhlus Halus Menggangu di Putrajaya

Ingat dekat Tanjung Lumpur saja ke ada ganguan makhlus halus, dekat Putrajaya pun tidak hebatnya. Ini kerana setiap kali wife aku balik dari JPM mesti ada saja cerita misteri mengenai makhlus halus ini.

Ianya mengangu staf-staf di JPM walaupun di bulan Ramadahan ini, pelik kan. Makhlus halus ini yang berkaki empat, agak berbulu sering muncul di tandas dan lif.

Ini amat merunsingkan wife aku sehingga ada yang hampir histeria...ada yang naik kerusi malah menjerit-jerit hahahaha...

itu lah dia wit wit wittttt TIKUS SAWIT...besar anak kucing kata wife aku..

merayap di tandas dan lif. HAHAAHA cubalah korang bayangkan punyala canggih lagi tersergam JPM di PUtrajaya itu, buleh tikus bermaharaja lela di situ..wife aku kalau nak ke toilet atau lif terpaksa extra careful. Kadang tikus ini berlari-lari anak di dalam opis heheh.

AWAS Mereka di mana-mana ...Apabila mereka muncul telepon lah syarikat Peransang Jati bukan Ghost Buster :)


p/s
Kalau aku, tangkap goreng pun sodappppp :))



Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

8 Responses to "Makhlus Halus Menggangu di Putrajaya"

  1. nasib tikus tuh tak lari sampai cyberjaya...kalo tak boleh makan satay perut:D

    thanx 4 visiting, kay~~!!!

    BalasPadam
  2. lah dekat jer Cyber jaya tuhhh..tikus2 ni cakap kat I apa...Tungguuuu hehe

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama10:55 PG

    macam sedap jer sate tikus tu. apsal x da jual kat pasar ramadhan eh?

    BalasPadam
  4. haa..ko nak ek, nanti aku tangkap yang kat umah aku tuh cencorot nama dia hehe

    BalasPadam
  5. OH...MY...GOD...

    GELI OKAY!!!! kalau i pun dah jerit-jerit histeria kat dalam lif!!

    boleh bayangkan tengah buat bisnes kat jamban tetiba ada muka berbulu jengah bawah pintu!!

    *pengsan*

    BalasPadam
  6. hehehe..komen twiggy kelakar.

    cemanalah boleh ada tikus kat JPM tu. bangunan sikit punya canggih.

    btw, tikus bahaya tu. taik kencing dia boleh bawak mati.. nauzubillah

    BalasPadam
  7. @ twiggy - wife I takper dah biasa, kat umah cencorot banyak hehe. So tak lah terpenjat snagat. Ada kawan dia yang nak naik meja sampai.

    @ ct - aku baru jerk membersihkan rumah dari najis2 cencorot, cencorot punya kencing bahaya tak? tak leh buat apa lah, ko tahu tak badan cencorot ni macam plastic man ..bleh meleper dan memanjang. Aku dah guna gam dan perangkap harammm seekor je dapat.

    BalasPadam
  8. mcm nak buat satay je

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar