-->

Kalau dah jodoh,tak kemana

DSC02167Ye kawan-kawan,

Kalau dah jodoh tak kemana. Walaupun pernah suatu masa dulu satu kelas. Buat derk dan tak ambil kisah pun tentang satu sama lain. Bila dah berkerjaya, Tuhan buka kan pintu hati masing-masing untuk menyemai cinta dan rumahtangga.

Pasangan ni merahsiakan hubungan mereka hinggalah waktu majlis perkahwinan mereka, yang membuat ramai rakan-rakan terkesima hehe.

Sabtu lepas, 18 October 2008, aku menghadiri majlis kahwin rakan futsal,rakan ITM dan rakan lepak2.Majlis di adakan di Pusat Komuniti,Danau Kota.Memang ramai rakan-rakan yang hadir.Bapak-bapak orang dah semua hehe.Apa-pun buat Che Mi/Dong dan Che Lin semoga berbahgia ke anak cucu. Aminnn

dong weds DSC02161


Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "Kalau dah jodoh,tak kemana"

Catat Ulasan

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar