-->

Opah Comel Dari Kampar


Ini lah akibatnya bila menjadi bayi perempaun kecil di kampung semasa Hari Raya. Di buli oleh Mak Ciknya, kesian anak aku. Ini angkara adik ipar aku lah ni, dipakaikan skaf lalu di ambil gambar. Gambar tak berapa clear sebab pakai handphone. Masa ni dia tak perasan lagi dia pakai skaf tuh. Bila dah rasa da menda atas kepala terus buang :)

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

3 Responses to "Opah Comel Dari Kampar"

  1. alalaaa... comel nya opah ni!

    BalasPadam
  2. muahaha... oph comel

    BalasPadam
  3. lankapo11:28 PG

    hehehe

    nak wat camner ikut papa dia

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar