-->

Picture Raya @ Tangkak



Tak sempat sangat amik gambar di Tangkak pasal sibuk bertandang ke Open House Menteri Besar Johor dan Ahli Parlimen Ledang. Di Tangkak, kena banyak join politik sikit pasal ayahnda bekerja di pejabat UMNO Ledang, so network banyak haha.

Antara detik=detik yan sempat di rakam ketika di rumah MB Johor di Muar bersama keluarga.




Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

9 Responses to "Picture Raya @ Tangkak"

  1. aisehhhh rimas le syg..ramai tul org masa nehh, nxt year tak yah gi la ...

    BalasPadam
  2. byknyer blog..tak tau nk tgk yg ane..heheh, slm singgah :P

    BalasPadam
  3. @ syg - alah setahun sekali jekk

    @ suw - hehe biasa carik makan, sila2 lah yer

    BalasPadam
  4. a'ah..tol tuh kak yaya
    setaun sekali jek...hukhuk **menyampok je diri ku ini..haha**

    wahhhh...merah menyala abg n akak taun neh

    BalasPadam
  5. lankapo5:41 PTG

    @ puteri merah salji - hehe bagsu2 back up aku yer..nah amik duit raya RM 2 hehe

    BalasPadam
  6. tema tahun nieh merah ke?
    btw...gambo nieh kelihatan sangat sibuk...tp biaselah, raye memanglah meriah...

    btw...nape aku slalu de prob bukak blog nieh? msg kuar2?

    BalasPadam
  7. @ sha - he merah biji saga gitu hehe

    IE mmg ada problem sket, kalau Firefox ok je

    BalasPadam
  8. cewah... orang umno ha... heheh so ada contact baik punya tak?

    BalasPadam
  9. haha dulu la aktif kat kampung..sekarang ni mana ada dah, keja kat KL dah

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar