-->

Raya di Kampar yeahh


Salam semua pembaca,

Macam mana raya tahun ini ? Meriah tak hehe. Tahun ni kami beraya serba merah. Seperti yang telah di post sebelum ini, aku beraya away di rumah mentua di Kampar Perak. Well, walaupun selalu diusik oleh isteri tentang kesyahduan beraya away, aku tetap maintain je.

Takder lah feel sangat, biasa jek. Sebab raya ketiga, aku rush balik dari Kampar direct to Tangkak. Tolnya Rm 42.00.Terus suh bapak aku masak ketupat sebab di Kampar tak jumpa. :)

Lemang menjadi hidangan wajib di sana. Lemang memang sedap tapi tak buleh dimakan selalu, lemau nanti hehe.Mak mentua aku memang suka beraya ke rumah sedara, sampai ke Setiawan kami beraya.Sempat singgah ke Teluk Batik lagi.

Balik rumah Isnin lepas, ni aku kena sakit perut plak, makan kueh raya banyak sangat lah ni, dah masuk angin perut.Saba je lah. 

Jom kawan-kawan, kita puasa sunat enam hari di bulan Syawal @ puasa enam 

p/s dulu aku niat puasa enam
sahaja aku puasa enam kerana Allah Taala 

hehe jahil sungguh aku

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

1 Response to "Raya di Kampar yeahh"

  1. He he..kesian beraya jauh dari famili kahkahkah..

    syg kita posa 6 sama2 eh jgn lupa aritu dah janji nak posa sama kan..

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar