Cerita di sebalik lagu


SALAM,

Sejak 2 menjak aku mendengar SINAR ni, setelah menyampah dengan Era..so far Sinar best lah pasal ada berita, lawak pun best pastu meraih UOLSSS haha

Kan ada satu segmen, cerita di sebalik lagu kan haha..teringat masa sekolah dulu, darjah 6 di SKAT ketika kasih tercipta, bunga-bunga cinta..hahah



Minat kat anak CO 1 Renjer, jangan main-main.Lagu yang kena sangat dengan kisah cinta monyet aku ini adalah Isabela haha..cedih oo..konon2 kisah cinta terhalang, padahal perasan sendiri..mengong betul masa tuh.

Dia lepak di flat aku sebab driver bapak dia tinggal satu aras dengan aku, siap main cikgu-cikgu lagi. Masa tu lah cinta berputik hehe. Bila dah jumpa kat sekolah malu-malu plak, hahha.

Tapi masa tu, klu nampak muka dia berbunga-bunga jek rasa, dia tinggal di banglo so aku akan lalu situ klu nak main-main kat rumah pegawai..nampak dia baca buku kat luar. Tapi apakan daya..aku hanya lah anak koperal sedangkan dia anak CO huk huk huk..

kenangan manis masa 12 tahun..tempat jatuh lagi kan di kenang ini kan lagi awek masa kecik hehe..sungguh POYO entry ini..




Catat Komen

8 Ulasan

Intan berkata…
eeeuuuuwww..

mmg poyos la entry kli ni..
wahai abg iparku, jgn di tenung awek lame, nnti bawa binasa.
kakak ku sudah mjadi milikmu,
pelihara la dia & gembira kan hatinya.

wah2..siap pantun lak aku.
balas2 jgn xbalas. hahahahaah
Faizah Roslaini berkata…
yess memamn poyoss..
tapi ini blog engkau jadi lantak engko lah.. kawan sekolah kita kawen hujung minggu ni, ko pegi tak??
lankapo berkata…
adik iparku,

iyo lahh..saja2 jerk ni kenangan retro semasa kocik2 dolu.

Intan..walaupun damia kurus dan belum tahu jalan lagi tapi dia dah 77 cm tau hehe


ct,
hahah makasih utk memahami haha
tu lah kad tak der tapi akan ku terjah hahaha

nak jumpa geng2 lama hehe
kat mana wei shah alam ?
Intan berkata…
hampeh punye abg ipar..

kecik bkn sebarang kecik tau,
even kecik tp pnuh dgn wibawa ok..

kan orang ckp kecik molek tu,
comey je. jeles la tu xdpt jd kecik.hahahah
lankapo berkata…
hahaha aik adik ipar marahhh..

nanti kena jualll
AZMALNOR berkata…
poyo tu memang la..
kau ni nak cari maut agaknya..kalu wife baca maunye kena kapak kat kepala..
anyway bak kata ct faizah, blog kau punya, tulis la apa pun..
aku tumpang baca dan berhibur

//lan, kisah cinta monyet kat SHAHPekan n PPP-ITM takde ke? :-p
lankapo berkata…
salam lamje,

camner ko skrg / sihat dah ?

haha alah entry retro masa kocik2 ko nih cam tak biasa jekk

nak tahu pasal gossip masa skolah ko join facebook ..ramai oo dah join..budak shah
Unknown berkata…
wah..kisah bercintan ko dolu2 ek..ermm..simpan jadi kenangan sampai mati..!!