-->

Bila dah bertemu kawan-kawan lama



Salam semua,
Minggu lepas aku bz dengan aktiviti reunion sekolah rendah dan menengah. Sekolah Kebangsaan Angkatan Tentera SKAT dan Sekolah Menengah Sultan Haji Ahmad Shah Pekan (SHAH). All thanks to Facebook yang menemukan kami semua.

Setelah kecoh dan havoc di Facebook, akhirnya kami mengadakan pertemuan buat julung kalinya setelah hampir 18 tahun tidak bertemu. Naan corner di Ampang menjadi lokasi pertemuan. Walaupun lambat, Ajak n zaki tetap setia menunggu.Kemudia Ida Suraya muncul. Plus Adelin dan family. Last sekali Firdaus dengan rambut trojannya :). Memang seronok jumpa balik dan share cerita-cerita lama. Jumpa face to face dan Yang penting business network bertambah :)


Majlis Persandingan Hafiz dan Izlin
Jodoh dan pertemuan di tangan Tuhan, kalau sudah ditakdirkan bairpun berpisah selama beberapa tahun, hubungan yang terputus bertaut kembali. Majlis yang meriah, dengan wedding plannernya Pak Engku, artis Rohana Jalil,Jaafar Onn dan Maya. Tema Baju sama dengan baju aku heheh meriah gitew. Ala-ala Parti Keadilan sket.Majlis di Wisma PKPS Shah Alam.



Majlis di meriahkan lagi dengan kehadiran Panglima Tentera Udara, dan captain-captain Air Asia. Seharusnya Dato Tony Fernandes hadir sebab pantun Bapak pengantin penuh dengan promosi Air Asia hehe. Agak2 lah hehehe.

Pasangan yang secocok, cumel jek bila dalam gambar tunjuk name tag masing-masing. Hahaha sweet :). tahniah buat pengantin, semoga kekal bahgia ke anak cucu yerkk.

Damia plak terpaksa menahan mata sampai pukul 12 mlm baru balik. Mana taknya bila dah berjumpa kawan-kawan lama. Macam-macam topik yang muncul.Sesekali bertemu, aku pun last minute punya invitation. Malam sanding, pasgi tu baru di jemput hehe.

Reblog this post [with Zemanta]

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

1 Response to "Bila dah bertemu kawan-kawan lama"

  1. wah.. namapak meriah jer kenduri kendara nih..

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar