-->

Cincin Perkahwinan Mawi dan Ekin


Semoga mahligai yang bakal dibina kukuh cerucuknya, tahan konkritnya dan tinggi azam untuk membina keluarga bahgia. Semoga majlis perkahwinan nanti akan di berkati
Kerana badai yang akan menghempas lebih besar selepas ini..


Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

7 Responses to "Cincin Perkahwinan Mawi dan Ekin"

  1. kalu dah popular..kat mana2 jer kena snap :)

    ps: camna lankapo leh letak nuffnang selepas comment? aku buat jadi error lah..kena tambah script ker?

    BalasPadam
  2. bro,
    ada tutorial dia kat nuffnang..

    ko nak letak kat blog ko wordpress ke blogspot ?

    BalasPadam
  3. aku dah letak ikut nuffnang "between post"..tapi ada error. Tapi lankapo bleh letak after comments, tu yg nak tau tu..

    BalasPadam
  4. bro,
    klu letak lepas comment tu for single page, samalh dgn between post

    apa error dia?

    BalasPadam
  5. dah ok dah..ari tu silap..letak iklan nuffnag tu dalam html layout blogspot..rupanya letak dalam html posting..patut la error..hehe

    thanks

    BalasPadam
  6. Tanpa Nama4:49 PTG

    hey bodoh! fucku for calling me bodoh.. your are a bastard

    BalasPadam
  7. mmg bestla...tgk dia org punya wedding...bestla...coz ai minat jgkla kt mawi...worlddd..!!

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar