-->

kisah dan tragedi di January 2009

Setahun sudah berlalu, terasa kejap je umor ku yang 29 itu, sekarang sudah tahun baru umor pun baru hehe.Tahun baru azam pun baru, banyak benda yang kena nak dibarukan.

- Lesen kereta, Road Tax Kereta dan Projeck baru kat opis lagi ish ish pening den

-Baru-baru ni Damia dijangkiti HMFD, risau tengok dia. Hampir aku tak tido first nite dia kena sakit tuh. Asyik melalak je. Sekarang dah ok sket, aktif dan mahu makan.

-Tragedi di Gaza kini sunguh menyayat hati. Israel menyerang dengan rakus. Dunia hanya mampu melihat dan kasihan. Is there anything we can do to stop it!.Isu boikot pun nak jadi hal, ada yang mempertikaikan boikot barang US ni, diaorg cakap kalau nak boikot barang-barang dari US. Microsoft, Computer semua tak bleh guna la. For me, mana yang buleh kita boikot, tak yah lah pakai/beli. Yang dah beli, pakai je lah kan.

Kalau tak buleh senyap-senyap sudah..


Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "kisah dan tragedi di January 2009"

Catat Ulasan

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar