-->

Jaga-jaga kalau minum kopi Tongkat Ali

Kepada semua,
 Jika pasangan anda selalu minum kopi tongkat ali,
 bacalah kisah benar di bawah ini semoga akan jadi teladan.

 Harap maklum. Di petik dari fwd email


 **************************************************
 Pada suatu pagi, seorang isteri dengan lembut telah
 bertanya kepada suaminya, "Abang nak makan apa pagi,
 ni? Saya buatkan nasi lemak..nak? Atau abang nak nasi
 goreng ke atau roti canai ke? Atau saya buatkan roti
 telur nak?"




 Suami jawab, "Tak payahlah. Abang tak ada selera
 langsung nak makan. Ini semua Tongkat Ali punya pasal".
 Sampai ke tengahari, isterinya pun bertanya lagi,
 "Abang nak makan apa tengahari ni? Saya masakkan abang
 kari daging...nak? Atau abang nak makan ikan ke atau
 ayam ke? Saya boleh masakkan sambal atau sup atau sweet  sour".

 Suami jawab, "Tak payahlah. Abang masih tak ada selera
 nak makan. Ini semua Tongkat Ali punya pasal!"


 Sampai ke malam, isterinya pun bertanya lagi, "Abang
 nak makan apa malam ni? Saya masakkan abang ayam goreng
 ...nak? Atau abang nak makan fish & chips ke atau
 burger ke? Atau abang nak hotdog?"
 Suami menjawab, "Tak payahlah! Abang masih tak ada
 selera nak makan. Ini semua Tongkat Ali punya pasal!!!"


 Lalu isterinya pun berkata, "Kalau begitu, boleh tak
 abang tolong bangun dari atas saya sekejap!!! Kalau
 abang tak nak makan, saya nak pergi makan pasal saya
 dah lapar sangat ni! Asyik naaakk enjooot aje!!! Rimas
 lah!!

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "Jaga-jaga kalau minum kopi Tongkat Ali"

Catat Ulasan

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar