-->

Weekend yang basah!


Sudah dua hari hujan..plan macam2 weekend ni.. dari PC Fair ke gathering bbq..semua tak jadi hehe.

Bukan sebab hujan pun, malas pun ada, nak bersesak dalam jem..kalau setakat nak beli thumbdrive jek tak berbaloi aku rasa nak pergi pc fair, klu nk tgk amoi-amoi sexy buleh kut haha.

2 event jek yang success, jumpa member sekolah dengan tolong pasang styreamyx di rumah member di cheras. Ahad , hujan sepanjang hari..so layan Anugerah Bintang Popular jek..


Lepak dengan member sekolah sampai pagi, lesen besar aku malam tuh hehe. Borak di kedai mamak sebelah hotel vistana. Banyak menda yang di bincang, walaupun mata kuyu sambil minum nes tarik.

Setup streamyx untuk member di Cheras pun menarik jugak, nasib baik berjaya aku setup kan, siap dengan wireless sekali hehe. Aku memang suka setting network ni and streamyx ni, bukannya teror sangat pun ,,suka jerk :)..Aku yang syorkan dia pakai Streamyx Broadband, sebab dia pakai dail up sebelum ni, bil sampai rm 200 lebih. So aku tolong lah setup kan, free jek.

Anugerah Bintang Popular,seperti yang di jangka, Nabil Juara Raja Lawak Musim ke 2 berjaya menggondol anugerah tersebut. Menurut jejak langkah Apek suatu masa dulu. Kategori lain, dapat piala jek hehe, ni dapat kereta bai.

Apa pun, insiden memeluk secara live Irma Hasmie akan menjadi topik hangat besok..berpakaian sedondon merah. Nabil yang mungkin agak teruja memeluk Irma Hasmie yang berada di sebelahnya.



<

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "Weekend yang basah!"

Catat Ulasan

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar