-->

Tarikh lahir sama dengan Sir Isaac Newton

Pada tanggal 4 Januari yang lepas genaplah umur aku 31 tahun. Sedar tak sedar dah 31 umo aku. Dan for the first time ramai gila wish kat facebook..cam tk percaya jek. Tahun lepas rasa cam sambutan dan ucapan dari keluarga dan kawan rapat sahaja.

Tahun ni oleh kerana pengaruh facebook ni penuh wall facebook aku dengan ucapan dan doa-doa dari kawan semua. Terima kasih aku ucapkan, terharu rasanya.

Bercerita tentang umo yang meningkat ni, tak tahula rasa sama sahaja. Cuma badan je terasa makin naik..sedang berusaha untuk maintain. Kadang-kadang jogging, makan pun cuba di kurangkan. Nak bagi sihat badan.

4244232599_123cc66e4d Jogging di taman saujana hijau Putrajaya

Sambutan sederhana

We did celebrate @ Kenny Rogers malam tu with my wife. Makan sup cendawan jek hehe.

 DSC06051

DSC06063

Papa dah 31 dah hehe 

Lankapo theory ? i should create one!

Isaac Newton was born on the 4th Jan, 3 hundred years ago. Sayangnya kepala hotak aku tak bijak plak macam dia hehe. Google memperingati tarikh lahir beliau dengan menukar antara muka website google dengan image epal jatuh dimana ilham beliau datang untuk mencipta the great Newton theory.

google_logo_animated

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

2 Responses to "Tarikh lahir sama dengan Sir Isaac Newton"

  1. hepi besday abg..smoga abg terus sihat untuk menjaga wife dan anak abg ni hehe

    BalasPadam
  2. happy belated birthday...!!

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar