-->

Italy tiada lagi

 

Aku sudah menjangkakan yang Italy tidak akan pergi jauh. Dengan tongak utama yang cedera seperti Buffon dan Pirlo, ditambah lagi keeper gantian yang kurang berpengalaman memang harapan untuk menang Piala Dunia tahun ni memang tak de la. Malas nak ulas lebih-lebih. Terima je lah kekalahan..PKNS

Cuma aku tak sangka la secepat ini, peringkat kumpulan pun tak lepas. Masa kalah dengan Slovakia tuh my wife menangis macam Italy tuh tempat tumpah darah dia. Hehe alasan sebab dia dah sokong dari 1990 lagi. Aku cool je, tapi kecewa jugak lah. Rasa nak mintak cuti pun ada. Minat nak tengok Piala Dunia pun dah hilang. Rasa nak lupakan terus hehe…

Tapi sehari jerk dah ok. Boleh layan balik World Cup. Cuma tak ada thrill la sebab favorite team dah takde. Aku follow je la. Mana tahu tahun ni Ghana akan membuat kejutan.

This time for Africa..:)

Harap Italy akan bangkit dengan coach baru yang akan membawa muka-muka baru seperti Striker MU, Makeida dan Geuseppi Rossi..Forza Italia..

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "Italy tiada lagi"

Catat Ulasan

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar