-->

LOST DOG : RM 1000 AWARD

 

15052010283

Salam semua,

Ada sesiapa tak jumpa anjing comel ni. Nama dia Tong Tong :) Banyak betul poster ni kat taman aku. Setiap pokok ada. Hadiah lumayan RM 1000 tuh… Aku check kat internet baka Miniature Schnauzer ni memang mahal. Ribu lah jugak anak dia. Tu yang tuan dia sayang sangat tuh, tak pun orang yang tahu nilai dia je yang akan curi anjing nih.

Tapi kasih sayang lebih bernilai dari wang ringgit. Anjing pun orang cari. Ni orang kita, anak sendiri pun sanggup buang macam sampah yang tidak bernilai. Itu yang aku tak faham tuh. Renung-renungkan

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "LOST DOG : RM 1000 AWARD"

Catat Ulasan

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar