-->

Gambar : Ular Sawa Telan Budak 11 Tahun ?


Seriau

# adui aku dengan ular memang seram, suruh pegang ular sawa yang jinak pun aku tak nak. Damia berani, usap usap badan ular tu. Aku baik usap badan rimau dari ular ni. Geli

# Betul ke ni ular sawa telan budak umur 11 tahun kat Perak ni. Aku rasa ni rekaan semata-mata. Sebab ular tu bukan ular sawa. Cuba teka ular apa tu?

anaconda lagi besar dari ular sawa batik malaysia


# Ini ular Anaconda,tapi bukan Anaconda Nicki Minaj tu. Itu anaconda jahanam nama dia. Anaconda ni banyak dekat Amerika Sealtan je, area sungai Amazon tuh.
An anaconda is a large snake found in tropical South America. Although the name applies to a group of snakes, it is often used to refer only to one species in particular, the common or green anaconda, Eunectes murinus, which is one of the largest snakes in the world.

 Sumber Wikipedia


# Kan tak sama tu dengan ular sawa batik kita. Ular sawa batik kita lagi comel siap ada corak batik lagi. Tapi jenis ni ada makan orang jugak dulu kan kes di Johor dulu.

Ular sawa besar


# Berita tu aku ras tipu je, gambar bomba dengan orang menangis tu mungkin sedang ada trajedi lemas dan pasukan penyelamat sedang melakukan misi mencari. So kesimpulannya, sila sahkan berita yang anda baca dulu.

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "Gambar : Ular Sawa Telan Budak 11 Tahun ?"

Catat Ulasan

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar