-->

My Name Is Damia



Percubaan Pertama

# Masa mula-mula berada di Ankara, Damia memang kebosanan. Biasa di sekolah kebangsaan sekolah dari pagi ke petang. Bila tak sekolah, mula la dia mencari aktiviti sendiri. Antara aktiviti favorite dia ialah menonton Youtube. Favorite dia Barbie, Winx Club dan Fairies. 

# So dalam video tu banyak yang cerita pasal permainan Barbie la, unbox permainan dan buat cerita pasal patung barbie atau mermaid ni. Tiba-tiba dia cakap nak buat video tentang permainan dia dan nak uplaod ke Youtube nak bagi orang tengok.

# Aku pun bagi la semangat, boleh buat tapi kena praktisla dulu. Kena ada skrip, tahu apa nak cakap dan tak boleh malu-malu.

# So ini percubaan pertama kami.


Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "My Name Is Damia"

Catat Ulasan

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar