Game Upin Ipin Metrobot Bergabung

Upin Ipin Game

Metrobot Bergabung Demi Metro Millennium

Berita tak best untuk para ibu bapa, Les Copaque sudah buat hal lagi. Kali ni game terbaru Upin Ipin di android telah berada di pasaran. Game ala-ala Subway Surfer ini membolehkan Upin Ipin bergabung untuk mengumpulkan syiling dan lawan dengan robot.

"Takpe Ipin, kita cuba lagi" lagi dan lagi.

Si Damia memang suka game ni, asal boring jer nak pinjam handphone. Tab Samsung dia dah rosak, bateri dah kong. Memang kena beli tab baru lah nampaknya. Kalau tak bateri Samsung Note aku yang kong nanti.

Game ini memang melekakan dengan suara ipin yang comel memang sesuai untuk buang masa ketika menunggu kawan yang on the way.

Dapatkan di sini yer : Upin Ipin Demi Metro Millennium
Versi iPhong on the way








Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "Game Upin Ipin Metrobot Bergabung"

Catat Ulasan

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar