Tengok Bola dan Movie PERCUMA di TVAPP.so


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Kawan aku ada sorang dari embassy Singapura, sembang-sembang pasal bola. Dia tanyala dapat tengok tak bola La Liga dengan Champion League di Turki ni. Aku jawabla ada langgan DigiTurk (DigiTurk ni kalau di Malaysia macam Astro) subscribe pakej movie dengan bola jer. Tapi La Liga dengan Champions League takde, kena bayar extra. Bola dia cover English Premier League jer live, yang lain kirim salam.

Pernah dengar tak TVAPP.so, streaming online movie, game bola, tv semua ada.


Aku pun laju jer, bagi kat aku link. Terus dia email kat  aku APK file. Malam tu terus install kat smartphone. Layan Champions League game, Real Madrid lawan Juventus..memang HD dan clear. Walaupun Real Madrid tewas :(

TVAPP untuk semua platform

Apps TVAPP ini boleh di install di platform :
  1. Android
  2. iPhone/ iPad
  3. PC Window
  4. MAC OS X
Untuk Linux je tak de lagi. Itu yang agak frust, aku cuba jugak try setup android di Ubuntu, berjaya install TVAPP. Bila launch, login failed pulak.

List  of Channels

TVAPP covers the major domestic and international mainstream television (Hong Kong,Taiwan, Europe, Japan,South Korea, mainland China ). TVAPP load fast, clear  and smooth .

Europe channel
(HBO, FOX MOVIE ,ESPN , BEIN SPORT, FOX SPORT,CNN&BBC NEW...)

HongKong and Taiwan channel
(FEI CUI, J2, PEARL,FENG HUNG,TAI SHI, ZHONG SHI, HUA SHI, TVBS...  )

Mainlad China channel
(CCTV-13, CCTV-4, ZHENGJIA,JIANGSU, HUNAN, DONGFANG... )

Japan and South Korea  channel
(NHK, TBS, KBS1&2, SBS, MBC...)

Demo boleh tengok video di bawah :-

Kalau nak try dulu boleh pergi ke TVAPP.so, pilih platform anda dan download installer file dan install. Ok satu lagi best, takde pop up iklan macam biasa yang kita lihat. 

Selamat mencuba..

Catat Komen

0 Ulasan