Tips Buat Duit Online Dengan 8Share

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Saya ingin berkongsikan cara MUDAH untuk buat duit online dengan 8Share. 8Share menawarkan pelbagai iklan yang menarik untuk dikongsikan di media sosial. Setiap kllik yang kita terima, 20 sen akan diterima. Banyak tak 20 sen ? Mana cukup saya nak seratus seratus sehari. Jangan lah tamak, mahirkan diri untuk buat duit online sikit-sikit dahulu. bermula dari bawah. Ambil skill dan teknik untuk buat duit online. Bila dah mahir buat udit dengan 8Share, barulah buat program yang lain pula. Amacam, ada brannn.

8shareDUIT

Saya tak mahu menjanjikan bulan dan bintang, program ini tidak akan membuatkan anda kaya beribu-ribu dalam masa singkat. Tapi income sampingan dari 8Share ini mudah untuk dipraktikkan untuk anda buat beli top up, bayar bil setiap bulan atau makan di kedai mamak.
Apakah Syarat Untuk Sertai 8Share ?

Sesiapa sahaja boleh sertai program 8Share ini. Yang penting anda perlu ada Twitter, Facebook, Google Plus, Blog atau Youtube Akaun. Tak perlu ada semua tapi kalau ada lagi semua lagi bagus. Lagi senang untuk promosi. Lagi cepat anda buat duit online.
Yang paling penting, ianya PERCUMA untuk join 8Share. Tidak perlu apa-apa bayaran.
Bagaimana Saya Akan DiBayar ?

Soalan yang bagus, :). Mudah sahaja, bayaran akan dilakukan secara online transfer apabila pendapatan anda mencecah RM50. So pastikan nombor bank akaun anda di key in dengan betul.
Bagaimana Untuk Promosi ?

Langkah-langkah untuk promosi iklan di 8Share :
1. Register dulu di 8Share. Isi butir-butir penting dan bank akaun anda.
2. Pilih iklan ( dalam 8Share dipanggil Specials) yang anda suka untuk promosikan. Pilih yang relevan dan anda idea yang kreatif untuk post di FB dan Twitter anda. Klik Specials untuk dapatkan promosi terkini.

Special
3. Setelah pilih promosi yang anda berkenan di hati, klik View this special.

keyboardwarrior

4. Page Special yang anda pilih itu akan memaparkan detail lebih lanjut untuk anda baca dan dapatkan idea promosi nanti. Dapatkan info dengan klik "Visit the website"
step1
5. Pada step 2, anda boleh pilih message yang diberi atau buat message sendiri yang lebih menarik tertarik da bomb. Step no 3 paling penting, copy link  unik anda. Link itulah yang akan menentukan berapa klik yang anda akan dapat. Nak lagi cepat anda boleh terus klik butang "Post it on twitter" atau Google+. Mudah bukan.
step2
Tips Untuk Menjana RM2 Pertama dengan Promosi Link 8Share

Kenapa RM2 saya mahu lebih? Hehe sebab saya kena bantu anda dapat RM2 dahulu barulah saya dapat komisyen, penasihat dapat 20 % :)
Ok, mudah saja untuk dapatkan 10 klik pertama.

1. Jadi kreatif untuk promosi link. Share status di facebook anda dengan status yang menjemput klik. Dibawah adalah contoh saya buat. Saya tak suruh pun orang klik untuk dapatkan info. Sebab rakan fb akan klik sendiri jika mereka berminat untuk tahu. Kalau kita suruh biasanya payah sikit dioarang nak klik.

contohsaya 

2. Jangan tukar-tukar klik dengan kawan anda. Code of Honour 8Share ada menyatakan syarat-syarat untuk share promosi ini. Carilah keberkatan dalam rezeki kita.

3. Anda juga boleh promosi di laman Youtube anda. Upload video yang menarik dan tertarik, letakkan link bersama status yang berkaitan dengan promosi anda. Lebih lebih lagi pomosi unuk budak-budak, sebab dia orang ni memang suka tonton video di Youtube dan paling penting suka KLIK :)

contohsaya2

Jom Daftar!

Pesanan penaja, jangan lupa daftar ok. Bila dah daftar jangan lupa promosi. Bila dah promosi jangan pulak spam. Nanti orang akan menyampah pulak. Buat santai-santai jerk.

Jangan sebab RM2 anda hilang kawan pulak. InsyaAllah, rezeki itu ada untuk kita, janji usaha.

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

2 Responses to "Tips Buat Duit Online Dengan 8Share"

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar