-->

Jom Beli Ink Katrij Online di Apple Toner

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,


Okay, jom borak sikit pasal nak menyenangkan sikit hidup kita bersama. Aku ada jumpa satu website nie yang jual semua benda berkaitan dengan percetakan komersial, macam toner printer, mesin printing pelbagai jenama dan sekian sewaktu dengannya.

Ceritanya bermula apabila Samsung printer aku dah start print warna warna yang tak kena. Habis printer ink la tue. Jadi macam biasa la aku kelam kabut pergi kedai beli, drive laju jer pasal takut kedai tutup. Redah la aku jam kat highway dan nak cari parking lagi. 

Dah beli dan sampai rumah baru sedar aku silap beli. Entah macam mana aku terbeli canon printer ink la pulak. Frust jer. Dah lambat sangat nak keluar. Nak pergi keluar balik besok takde masa pasal ada meeting dengan potential client, jadi aku Google la sikit mana nak pergi. Tue yang terjumpa website Appletoner. Punya la happy bila aku nampak yang diorang ada buat penghantaran terus ke rumah.

 Diorang beri free shipping kalau order melebihi RM100 dan boleh deliver dalam satu, dua hari kalau order sebelum pukul 2 petang. Okay la cun kan? Jadi aku type kan Samsung printer aku nya nombor serial dan cari sikit sikit, jumpa la toner printer yang aku perlukan. 

Senang giler. Aku check out dan letak jer pesanan terus. Aku tengok-tengok la Appletoner nie sikit lepas tue. Boleh tahan jugak… Banyak jugak jenama yang besar besar. Kalau nak beli Canon printer ink pun ada! Haha! Tapi satu jer korang kena tahu pasal Appletoner nie, diorang bukan jual toner printer original. 

Kebanyakannya toner yang dibuat asing yang boleh serasi dengan printer-printer yang di pasaran. Bukannya re-fill atau di betul kan. Bimbang jugak aku tapi diorang ada jugak kasik warranty satu tahun, jadi bukan nya rugi apa-apa sangat pun. Tapi kalau korang masih ragu-ragu, tengok diorang nya FAQ kat bawah nie.



Pastu ada satu lagi aku suka adalah penerangan diorang pasal hal-hal pembayaran. Senang, ringkas, dan ada pelbagai cara untuk menyelesaikan pesanan. Kad Kredit, Kad Debit, Bank Transfer, dan Paypal juga. Click jer sini kalau nak tengok jap.

Memang senang citer ngan diorang. Jadi kalau ada yang nak kena top up printer tue, aku memang syorkan website nie.

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "Jom Beli Ink Katrij Online di Apple Toner"

Catat Ulasan

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar