-->

Nasib Baik Ada Emelmatik Autoresponder


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Niat di hati baru nak cuba promote DuitVideo pada list subscriber yang kumpul sejak dari 2014 lagi. Punyala lama, baru ni nak broadcast email. Karang ayat baik punya cun dah..sekali bila dah send.

Dapat emaild ari MailChimp,  we have issue with your email. Bla bla bla

 Akaun MailChimp aku kena suspend, pastu dia boleh suruh carik vendor lain pulak.

Masalahnya aku bukan spam. Aku email pada subscriber yang download Free Ebook Google Adsense.

Aku promotela DuitVideo, relevan kan. Bukan ribu ribu pun list aku...keciwa .


Emelmatik Penyelamat


Nasib baik la aku ada backup sedikit list subscriber Google Adsense aku Autoresponder Emelmatik. Biasala nubis/newbie list merata-rata. Sini sikit sana sikit.

Dah tu semua benda baru nak try, macam mana nak expert autoresponder ni.

Biasala aku kan suka benda baru nak test, lagi lagi kalau benda FREE setahun. Boleh test drive dulu.

Macam bawak keta plak, pakai untuk setahun. Lepas tu terpulang untuk upgrade atau tidak.

Mula mula pakai autoresponder Emelmatik ni agak confuse jugak. Sebab masa tu takde video tutorial. So aku banyak kali try and error je. Subscribe sendiri kat form untuk tengok email yang masuk. Kadang ok kadang setting salah.

Apa pun bukan senang nak kumpul list ni kalau takde bahan premium yang free untuk di beri kepada subscriber. Bahan free pulak kena ikut niche. Kalau offer ebook Google Adsense pada niche Kerjaya tak kena plak. Ada yang dah subscribe , dah dapat ebook drop plak.

So bukan senang yer nak maintain subscriber ni. Ayat kena manis dan friendly. Tak boleh nak paksa paksa suruh dia beli itu ini . haha itu yang aku tak reti reti tuh. Kena pergi belajar lagi ayat copywriting ni.

Bila dah expert sket pasal autoresponder ni time tu la free trial nak expired. So nak tak nak kena la beli jugak. Tapi murah je mampu milik dari autoresponder yang luar yang lain.

Nak try autoresponder lain pulak kang, amik masa nak faham dan setting. Dah buang masa lagi.

Form tah kemana, list tah kemana. Orang lain dah banyak kumpul list ko baru lah nak faham landing page tu apa, ministe tu apa hehe.


So kepada yang nak try autoresponder ni boleh lah try dulu  Emelmatik ni. Memang berbaloi

Mula-mula memang pening sket nak pakai. Tapi sekarang dah senang sebab dah ada tutorial video emelmatik. 

SONANG je hah..




Kalau malas nak tengok video, ebook cara nak guna pun ada. Boleh download sini

Premium – RM250/life time
  • Unlimited email per month
  • Unlimited subscribers
  • Unlimited profile

Gold – RM100/tahun

  • Unlimited email per month
  • Unlimited subscribers
  • Unlimited profile

Premium Lite – RM75/tahun 

  • Harga tahun 2016 - RM85
  • 5000 email per month
  • 1000 subscribers
  • 10 Unlimited profile
Kepada sesiapa yang nak berjinak dengan afiliate marketing ni boleh la cuba dulu autoresponder ni

Besok kalau dah terror boleh la guna autoresponder yang mahal pulak.

Selamat mencuba.



Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "Nasib Baik Ada Emelmatik Autoresponder "

Catat Ulasan

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar