Update Fantasy English Premier League GW#8 [26 pt]

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,





Secara jujurnya, malas betul nak update score EPL Fantasy ni bila point makin ciput. Terasa nak je aku tukar semua pemain. Just copy je team yang first sekarang.  

Tapi kalau tukar semua, kena tolak point sampai 33 pulak. Minggu ni sangat mengecewakan. Aguero dah lah lambat masuk lepas tu penalty boleh tak score..

Yang aku tak faham, Kevin DBruyne dan sepak penalti arah kiri tak masuk, second penalty ko bagi kiri jugak adui yai... Keeper Everton memang superb. Save 2 penalti dalam satu game, terus dapat 17 point.

Tak pasal-pasal -2 aku dapat sebab Aguero captain. Adui hangin satu badan.

Yang menyumbang point kali ini hanyalah Valencia, sebab MU seri 0-0 dengan Liverpool. Dapatlah point clean sheet. 

Sanchez pun 5 point sebab ada assist. Son pun tidak membantu, sebab jadi sub sahaja.


GK
[2] Foster

Defender
[2]McAuley
[7] Valencia
[0] Robertson

Midfield
[3]  Capoue
[5]  Sanchez
[1] Son
[3] Milner
Forward
[1]  Ibrahimovic
[-2]  Aguero(C)
[2]  Rondon


Perancangan Fantasy EPL GW#9

Foster

  Stone McAuley Valencia

  Walcot Capoue   Milner Barry Sanchez(C)

  Aguero    Lukaku

Ingat tak minggu lepas aku cakap jangan emosi kan main EPL Fantasy ini, haha aku silap. Main ni kena ada emosi baru syokkk haha.

Wife aku terperanjat bila aku tetiba jerit bila Aguero tak score penalty haha.

So minggu ni aku nekad untuk tukar 3 orang.

OUT :  Robertson (Injured)                     IN : Stone 
OUT :  Son                                             IN : Walcot
OUT :  Ibrahimovic                                 IN :Lukaku

So point minggu 9 akan tolak 8 sebab extra 2 Transfer. Nak buat macam mana, Walcot memang tengah perfom, Ibrahimovic dah banyak peluang bagi. Tetap tak menjadi.

So harap-harap sangat pemilihan player kali ni menjadi sangat. Teruk sangat dah ni...

Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

1 Response to "Update Fantasy English Premier League GW#8 [26 pt] "

  1. Last layan game ini masa semester akhir di Universiti je sekarang dah pencen

    BalasPadam

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar