-->

Buat Duit Online Dengan 3 Affiliate Baru 2020

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,


Sejak PKP masuk fasa 3 ini, kebosanan yang amat tinggi melanda. Macam-macam idea nak hilangkan bosan untuk mengelakkan kemurungan dan stress. Maklumlah lama sangat duduk di rumah.

Seluruh dunia terkesan dengan wabal COVID-19 ini. Pelbagai sektor dari pelancongan, PKS, industri besar dan lain-lain terjejas. Ada yang kehilangan pekerjaan dan gaji yang tidak menentu. Kita hanya mampu berdoa agar musibah COVID-19 cepat berakhir.

 Dalam masa yang terluang itu, ramai yang mengisi masa lapang dengan mencuba mencari duit sampingan dengan mencari duit online. Ada yang menjual kurma, ikan bilis dan buku.

Macam kawan aku kerja engineer JKR, tapi sebab bosan duduk rumah. Dia promote jual kurma Algeria. Dari fb ke wasap semua dia promote. Not bad jugakla, laku jugak la. Sampai aku pun beli.

Nak cerita nya, kalau usaha InsyaAllah ada rezeki. Walaupun bantuan Bantuan Prihatin Nasional ada kerajaan bagi.  Namun kita tak tahu sampai bila wabak ini akan berakhir. So lebih baik kita bersedia awal.

Buat duit dengan Affiliate ada juga pasang surutnya. Ada yang bertahan lama, dan ada juga yang berkubur. Baru-baru ini Affiliate CARI KERJA ADHANCE telah ditamatkan. Kurang dana, sampai komisen RM100 aku pun tak dibayar lagi, sedih.

So, pandai la pilih affiliate yang ada masa depan. Kadang-kadang kita tak boleh jangka, mungkin sekarang ok, tapi bila market dah tepu macam-macam boleh berlaku.

Apa pun, aku senaraikan 3 Affiliate baru yang boleh anda cuba untuk tahun 2020 ini.

Daftar, Share link dan dapat komisen jika berlaku pembelian.

1. Affiliate Pre-Order 4 Buku Eksklusif Asma Harun
Komisen RM10 per buku
sales page: https://asmaharun.com/buku/preorder

Affiliate Riyadus Solihin
Komisen RM30 per buku
sales page: https://riyadussolihin.com

Daftar affiliate: https://affiliate.ejenbuku.com
Minimum withdraw: RM100

2. Affiliate Tafsir Al-Quran TGNA (Surah Alfatihah)
Komisen RM5 per buku
sales page: https://tafsirtokguru.com

Affiliate Pre-Order Tafsir Al-Quran TGNA (Surah 3 Qul)
Komisen RM7 per buku
sales page: https://tafsirtokguru.com/3qul

Daftar affiliate: https://affiliate.tokgurucentre.com

Minimum withdraw: tiada

3. Affiliate Yezza
Komisen dari RM40 sehinnga RM400 per merchant setahun.
sales page: https://yezza.co

Daftar affiliate: https://yezza.co/affiliate
Minimum withdraw: RM100

4. Bonus - Affiliate InfoKerjaya

Affiliate (Info Kerjaya) IKR kini dibuka. Affiliate ini adalah paling evergreen sebab kita jual panduan peperiksaan untuk graduan yang ingin memasuki sektor awam. 

Setiap tahun seramai 200 ribu graduan yang menamatkan pengajian di seluruh Malaysia. Mereka memerlukan bantuan anda untuk memasuki alam pekerjaan. 

Jika anda berminat sila daftar di sini : AFFILIATE IKR





Dapatkan update terkini dari saya terus ke email anda:

0 Response to "Buat Duit Online Dengan 3 Affiliate Baru 2020"

Catat Komen

Sila komen jangan malu-malu. Saya sedia mendengar